Blog

Pregled 05.06.2023

Kako dodati doktora?

image

Da biste dodali liječnika u S://doktor aplikaciju, preuzmite aplikaciju na svoj mobilni uređaj s kojeg želite koristiti aplikaciju. Samo kada imate preuzetu aplikaciju, možete slijediti korake za dodavanje liječnika unutar aplikacije.

AUTOMATSKI UNOS

Da biste automatski dodali liječnika u S://doktor aplikaciju, nazovite ga s mobilnog uređaja na kojem ste prethodno preuzeli aplikaciju. Nakon što uspostavite telefonski poziv i ostavite poruku, možete slijediti korake unutar aplikacije za automatsko dodavanje liječnika.

Ustanove

Unutar aplikacije odaberite opciju „Ustanove“. U tom odjeljku će vam biti vidljiva ikona liječnika kojeg ste nazvali s vašeg mobilnog uređaja.

"+"

Za dodavanje drugih liječnika ili ustanova, pronađite gumb "+" koji se nalazi u gornjem desnom kutu ekrana i kliknite na njega.

Nakon što kliknete na gumb "+", pomoću dodatnih opcija pridruživanja možete dodati željenog liječnika ili ustanovu s popisa u svoj Sdoktor profil.

Predloži mi ustanovu

Koristite ovu opciju unutar aplikacije i sustav će vam temeljem svih pozvanih liječnika i ustanova predložiti vašeg liječnika ili ustanovu.

U slučaju da niste obavili telefonski poziv sa svojim liječnikom, ostali načini dodavanja liječnika i ustanova u aplikaciju su:

RUČNI UNOS

Unesite telefonski broj ustanove Ovdje možete ručno unijeti telefonski broj svog liječnika ili ustanove i pritiskom na tipku „DODAJ“ dodati u svoj Sdoktor profil.

Skeniraj QR kod ustanove

U liječničkoj ordinaciji pronađite S://DOKTOR plakat s QR kodom i koristite ovu opciju za skeniranje QR koda. Aplikacija će automatski preuzeti podatke odabranog liječnika ili ustanove.

VAŽNO! Provjerite da li je omogućena funkcionalnost skeniranja QR kodova na vašem mobilnom uređaju. Provjerite postavke svog uređaja kako biste aktivirali tu opciju i osigurali da možete iskoristiti mogućnost skeniranja u aplikaciji.

Cookie policy