Blog

Pregled 06.06.2023

Kako poslati poruku?

image

Otvorite aplikaciju "S://doktor" na svom mobilnom uređaju.

Na početnoj stranici aplikacije pronađite i odaberite opciju "Poruke".

Nakon što ste odabrali "Poruke", bit ćete usmjereni na stranicu s kategorijama poruka. Odaberite odgovarajuću kategoriju poruke na temelju vaših potreba:

Lijekovi

Ova kategorija je namijenjena zahtjevima vezanim uz propisivanje lijekova. Možete odabrati između različitih podkategorija lijekova, kao što su lijekovi propisani u djelatnosti hitne medicine, kućnim posjetima, lijekovi koji sadrže opojne droge i psihotropne tvari, te lijekovi koji se koriste pri liječenju priznatih ozljeda na radu ili profesionalnih bolesti. Također, možete odabrati lijekove namijenjene inozemnim pacijentima, lijekove na listi lijekova pod nezaštićenim nazivom, lijekove protiv bolova, kapi, masti i praškove.

Uputnice

Ova kategorija je namijenjena zahtjevima vezanim uz naručivanje za pregled liječnika specijalista, kontrolne preglede, dijagnostičke pretrage, fizikalne terapije, dnevnu bolnicu, ambulantno liječenje, bolničko liječenje, kontrolni konzilijarni pregled, za Objedinjeni hitni bolnički prijem.

Kronična terapija

U ovoj kategoriji možete poslati zahtjev vezan za propisanu kroničnu terapiju. Navedite kronične bolesti ili stanja za koje vam je propisana terapija, kao što su šećerna bolest ili dijabetes, pretilost, bolesti srca i krvnih žila, reumatske bolesti, multipla skleroza, Alzheimerova bolest, hiperaktivnost, ulcerozni kolitis, Chronova bolest, bolesti štitnjače, Aspergerov sindrom, bolesti bubrega, psorijaza, epilepsija, astma, kronični umor, Parkinsonova bolest, virusne bolesti, autoimune bolesti ili tumori. Također, možete navesti da je potrebna kronična terapija za vrijeme boravka u inozemstvu (za pomorce ili putnike) te zatražiti da se izda recept za sve potrebne lijekove odjednom.

Doznake

U ovoj kategoriji možete poslati zahtjev za izdavanje izvješća o privremenoj nesposobnosti za rad za poslodavce, zahtjev za ortopedskim i drugim pomagalima.

Termin pregleda

U ovoj kategoriji imate polje za unos detalja pregleda. Unesite željeni datum i vrijeme pregleda u polje za unos, dodajte informacije ili upite vezane za pregled. Poruci možete priložiti slike ili dokumentaciju koja se odnosi na svrhu pregleda. Nakon što se zahtjev pošalje, biti ćete obaviješteni o potvrdi termina pregleda putem obavijesti unutar aplikacije.

Ostali upiti

Ukoliko imate bilo kakve posebne upite ili zahtjeve koji se ne odnose na specifičnu kategoriju, koristite ovu opciju. Ovdje možete navesti sve dodatne informacije ili pitanja koja želite podijeliti s liječnikom.

Nakon što odaberete odgovarajuću kategoriju poruke, slijedite upute na ekranu kako biste napisali i poslali svoju poruku doktoru. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem podrške unutar aplikacije. Naš tim je tu da vam pomogne.

Cookie policy